Service

Här är en lista på några arbeten vi gör.

Felsökning av dator.
Vi tar reda på vad som orsakar felet på din dator efter felbeskrivning. Vid enklare fel ingår åtgärd i priset. I övriga fall lämnar vi kostnadsförslag innan vi går vidare med reparation.

Installation av Windows.
Vi installerar en ren version av Windows med din licens på datorn inklusive uppdatering Service Pack och drivrutiner. Om du vill uppgradera till nyare Windows-version tillkommer priset på nya Windows.

Komplett hårddisk-backup.
Vi utför en komplett kopia av filer/mappar från din hårddisk. Detta gäller hårddiskar som ej har läsfel mm.

Överföring av e-post till ny dator.

Vi hjälper dig att flytta din e-post till en ny dator i programmen Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail, Microsoft Outlook och Mozilla Thunderbird.

Rensning av virus-/spionprogram.
Vi rensar din dator från virus-/spionprogram utan att behöva ominstallera Windows. Alla personliga filer/mappar finns kvar. Vi tar även bort det s.k. ”Polisen”-viruset.

Installation av enskilt program.
Behöver du få ett program installerat på din dator som t.ex. Office, Antivirus, Photoshop och andra program vi hjälpa dig.

Återställning av Windows-lösenord.
Om du har glömt bort lösenordet för att logga in i Windows kan vi hjälpa dig med att återställa detta. Vi tar bort lösenordet och du kan logga in i Windows som vanligt igen.

Montering, dator från delar.
Om du har en komplett dator i delar kan vi montera den åt dig.

Byte av tangentbord, bärbar PC.
Vi byter ut tangentbordet på din bärbara PC mot ett nytt. Vi kan inte
reparera enskilda tangenter som har lossnat/försvunnit. Kostnad för nytt tangentbord tillkommer.

Byte av strömkontakt, bärbar PC.
Om din strömkontakt glappar, brunnit eller blivit intryckt i datorn kan vi reparera denna åt dig. Vi byter kontakten mot en ny. Strömkontakt, montering och ev. lödningsarbete ingår i priset.

Byte av bildskärm, bärbar PC.
Vi byter ut bildskärmen / LCD-panelen på din bärbara dator mot en ny bildskärm med motsvarande specifikationer. Kostnad för ny bildskärm tillkommer. .

Byte av fläkt, bärbar PC.
Blir din dator för varm eller hör du oljud från fläkten? Vi byter ut din defekta fläkt mot en ny. Kostnad för ny fläkt tillkommer.

Övriga reparationer.
Vi utför även andra reparationer och uppgraderingar som t.ex. byte av fästen, gångjärn, strömknappar, plastdetaljer och andra delar i den mån de finns att beställa hem från leverantör.